Ryijykokemuksia

Kommentoi tähän ryijykokemuksiasi t.Ryijypalvelu/Minna

9 kommenttia:

 1. Mikä olisi ihanin ryijytuote?

  VastaaPoista
 2. Pitäisin itse ryijytyynyistä...

  VastaaPoista
 3. "Hei! Kiitos kauniin ryijyn mallista! Tyttäreni Anna ihastui tähän "Oma enkelini" (ks lisää ryijyistä http://ryijypalvelu-rp.fi/index.php) -ryijymalliin viime kesänä. Siksi tilasimme tarvikkeet. Aikaa kului ja vasta jolulomalla tyttäreni aloitti ryijyn teon. Hän on aikasemminkin tehnyt vastaavia käsitöitä, mutta tämä "Enkeli"-ryijy on tähän mennessä kookkain. Eilen illalla (16.4.) ripustimme valmiin kauniin taideteoksen tyttäremme oman asunnon sängyn taakse seinälle. Upea!"

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Ryijystä tuli tosi hieno. Kiitos ja hyvää jatkoa! Terv. A.P.

  VastaaPoista
 6. Kananen on kiitollinen mukavista hetkistä ryijyn teon parissa ja talvikin kului rattoisasti. Nyt on hieno ryijy seinällä. Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau - ensimmäinen kännykkäkoteloryijymalli luotu! Onneksi on aviomies - seuraavaksi täytyy ommella se ja sitten voin julkaista!

   Poista
 8. Taas tuli ryijy valmiiks. Tässä Vuokot-ryijyn työpiirustus teille takaisin. Kiitos!!! Olen jäänyt ihan koukkuun tähän harrastukseen... Ollen ollut 31v täkäläisessä kaupassa täissä, ensin myyjänä ja sitten myymäläpäällikkönä, kunnes yhtäkkiä syyskuussa kaupan ovet laitettiin lukkoon ja myymälä suljettiin. siitä asti olen ollut työtön, ensimmäistä kertaa elämässäni. Onneksi on tämä harrastus! Olen tehnyt ryijyjä lahjaksi sukulaisilla ja kotonakin on pari, kiintiö alkaa olla täynnä, mutta ei suinkaan into ja halu tehdä näitä. Olen tehnyt seuraavat ryijyt "Kevään ensimmäinen", "Sininen kuu", "Sydän", "Aurora", "Kukka", "Amaryllis", "Ikkuna metsässä" "Vuokot". Haluaisin tehdä muillekin - kuka tarvitsisi? Hyvää kevättä! Yt AS

  VastaaPoista